26 години минаха, откакто Майкъл Хътчинс се пренесе на по-добро място,

...
26 години минаха, откакто Майкъл Хътчинс се пренесе на по-добро място,
Коментари Харесай

8 факта от живота на Майкъл Хътчинс, които може би не знаете

26 години минаха, откогато Майкъл Хътчинс се придвижи на по-добро място, само че песните в негово осъществяване като Never Tear Us Apart или Need You Tonight се въртят с цялостна мощ по радиата и постоянно са избирани в караоке клубовете. Роден на 22 януари 1960 г., през днешния ден Майкъл Хътчинс щеше да навърши 63 години. 

Но музиката на INXS е жива и приказва за нестихващата обич на почитателите. Въпреки това след гибелта му Хътчинс през 1997 година, австралийската група не съумява да откри равен път напред. Бандата издаде два нови албума, само че те не бяха признати от публиката.

Ето и 8 житейски урока от живота на незабравимия лийд вокал на австралийската група, с които ще разберем повече за индивида, а не за звездата, която всички познавахме:

1. Хътчинс е страдал от последна интровертност

Семейството на Майкъл Хътчинс с изненада научава, че той иска да бъде фронтмен на група, тъй като всички знаят какъв брой е интровертен. Полусестрата на Майкъл - Тина, си спомня, когато са били 10-годишни, двамата са взели участие в фешън ревю за детска сбирка. Майкъл обаче е толкоз ужасяващ от концепцията, че се вкаменява при излизането на подиума и не може да помръдне. Сестра му го побутва, с цел да разсъни от този транс, само че все пак, той минава с голям позор пред публиката. Която го приветства. Чак тогава усеща, че такива изяви му оказват помощ да се оправи със своя модел на вътрешно битие, обърнато във вътрешността.

2. Музиката идва естествено и в никакъв случай по поръчка

В началото на кариерата на INXS Хътчинс обича да записва концепциите си и постоянно е първият, който идва в студиото. Във биографичния филм за INXS продуцентът Крис Томас споделя: „ Той наблюдаваше всичко и имаше ясна визия накъде би трябвало да вървят нещата. Той в действителност имаше инстинкт. Учех много от него. Хътчинс написа множеството от текстовете и музиката за песните. Той не просто пишеше думи, той пишеше същинска музика.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР